Vloeren & tegels leggen in Evergem

Wilt u vloeren met tegels laten leggen in of rondom Evergem? Zoek niet verder! NA-bouw uit Sleidinge, Evergem, is een vakkundig bedrijf gespecialiseerd in bouwen en verbouwen. We staan voor u klaar voor al uw vloer- en tegelwerken, zowel binnen als buiten. Ook bieden wij nog verscheidene andere renovatiewerken aan.

Nieuwe vloeren en tegels laten leggen

Bij het renoveren of bouwen van uw woning kan een nieuwe vloer uiteraard niet ontbreken. Wij helpen u graag met het leggen van de tegels van deze nieuwe vloer. Als gepassioneerd bedrijf staan wij in voor werkzaamheden van hoge kwaliteit. Hetzelfde geldt eveneens voor onze vakmannen. Tevens kunnen wij de tegels van uw terras in uw tuin plaatsen. Naast het leggen van tegels en vloeren, voeren wij nog vele andere constructiewerkzaamheden uit. Zo kunt u ons inschakelen voor een volledige ecologische renovatie vanaf de nok tot de tegels van uw woning of pand. Wij beschikken bijvoorbeeld over vakkennis op gebied van:

Bent u benieuwd naar onze vloeren en tegels? Bekijk dan enkele van onze realisaties hieronder.

Buiten terras

Voegen terras voor

Voegen terras na

Plaatsen van deksteen

Informeer nu naar onze beschikbaarheid

Voordat wij bij uw woning nieuwe vloeren of tegels leggen, bespreken wij altijd met elkaar wat de wensen zijn. Deze wensen noteren wij in uw persoonlijke offerte, zodat er zwart op wit staat wat we hebben besproken. Het opmaken van een offerte kan op afspraak. Deze kunt u maken door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomwoning! Lees hier meer informatie over ons.