Metselwerken rondom Evergem

NA-bouw biedt metselwerken aan in Evergem en omstreken. Wij zijn een gepassioneerd bedrijf, waar kwaliteit en vakbekwame aannemers hoog in het vaandel staan. Metselwerk is dé belangrijkste stap als het gaat om het opbouwen van een muur of aanbouw. Daarom hechten wij er veel belang aan dat dit op de best mogelijke manier gebeurt. Wij staan paraat voor zowel het kleine als het grote werk!

 

Dankzij onze metselwerken krijgt uw woning een mooie afwerking

Iedere Belg droomt ervan om zijn eigen droomhuis te kunnen bouwen of een bestaand huis volledig te renoveren naar hun wensen. Heeft u plannen om te bouwen of te verbouwen? Dan is een goed metselwerk van groot belang. Wij kunnen u die garantie bieden. NA-bouw is een zaak uit Sleidinge, Evergem, die over de vakkennis beschikt die nodig is bij metselwerk. De evolutie in de bouwwereld staat niet stil en door het regelmatig volgen van opleidingen willen we hier ook op inspelen. Geen klus is te klein of te groot voor ons! Naast metselwerken doen wij nog veel meer, zoals:

Wij staan in voor al uw metselwerken die komen kijken bij het bouwen of duurzaam renoveren van uw woning.

Bel vandaag nog voor meer informatie

Voor het inplannen van afspraken of het aanvragen van een persoonlijke offerte voor uw metselwerken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of bel ons via +32476 910 564. Bekijk ook zeker alvast onze realisaties om een idee te krijgen van wat wij zoal voor u kunnen doen.