Gevelrenovatie in Evergem

Wij helpen u graag bij uw gevelrenovatie in Evergem en omstreken. NA-bouw is een zaak die de focus legt op het renoveren van uw gevel door een goede kwaliteit aan diensten te leveren. Ons doel is om uw droomwoning te realiseren door middel van een hoogwaardige gevelrenovatie. Wij zijn gelokaliseerd in Sleidinge, een deelgemeente van Evergem.

 

Gevelrenovatie voor de mooiste gevel

Wilt u uw woning een frisse en mooie uitstraling geven met behulp van een gevelrenovatie? Zoek dan niet verder! Wij helpen u om uw gevel zo te renoveren, dat het resultaat exact aan uw wensen voldoet. Een gevel renoveren kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij door middel van kwalitatieve metselwerken een nieuwe gevel voor uw woning bouwen. Tevens kunt u ons ook inschakelen om een gevelcoating met spuitkurk aan te brengen. Ongeacht welke optie u verkiest, we doen het allemaal voor u. Wij beschikken over de nodige kennis om al het bovenstaande goed uit te voeren. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren bij al uw vragen over het renoveren van de gevel van uw woning of pand. Bovendien zorgen al deze technieken ook voor een optimale isolatie. NA-bouw staat in voor ecologisch renoveren en duidelijke afspraken. U zult dan ook met één persoon contact hebben over de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende soorten gevelisolatie.

Gevel renovatie mogelijkheden

 

R

Gevel metsen

R

Steenstrips

R

Spuitkurk

R

Kurkverf

Plaatsen van steenstrips

Steenstrips werden vroeger voornamelijk gebruikt bij renovaties, maar is ondertussen bij nieuwbouw geen onbekende meer.

Na –bouw maakt gebruik van het Façabrick systeem, hierbij plaatsen we isolatie tegen uw huidige gevel en hierop gaan we de steenstrips kleven.

Kaleien 

Kaleien is een oude schildertechniek waarbij dunne kalkpleister  op de muur, meestal metselwerk, wordt uitgestreken.

Kaleien wordt zowel toegepast bij gevels als binnenmuren en zowel bij nieuwbouw als renovaties. Het is de ideale manier om ze te voorzien van een degelijke behandeling en afwerkingslaag.

Voordelen van kaleien:

 • Beschermlaag tegen vocht en andere invloeden
 • Verbergt oneffenheden
 • Authentieke look
 • Milieuvriendelijk
 • duurzaam

 

Kurkverf

Uw gevel in een nieuw kleurtje ?

Dat kan met kurkverf , het is ecologisch en bevat kurkgranulaten

Ook hier een ruim assortiment aan kleuren om uit te kiezen

Spuitkurk behandeling

Is een afwerklaag die zowel op binnen als buitenmuren kan gebruikt worden en is geschikt voor elke oppervlakte.

Het aanbrengen van spuitkurk gaat vlot en je ziet onmiddellijk een verschil in uitstraling van uw gevel.

Bovendien geniet U van maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie.

Met de vele voordelen die spuitkurk met zich meebrengt is dit een interessante piste om te bekijken tijdens uw zoektocht naar de gepaste gevelrenovatie .

Voordelen : 

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterbestendig
 • Duurzaam ( kras en slijtvast, bestand tegen UV licht)
 • Ademend
 • Isolerend
 • Elastisch (zo vermijdt u barsten en scheuren)

Een ruime keuze uit verschillende kleuren ligt op U te wachten.

Spuitkurk kan rechtstreeks aangebracht worden op uw gevel met behoud van het relief van de steen, wenst u een strakke uitstraling en moderne look ? Dit is uiteraard geen probleem.

Het extra aanbrengen van isolatie wanneer u wilt voldoen aan de huidige normen kan ook door ons gerealisserd worden

Kortom we kunnen U het volledige pakket aanbieden.

Wenst u meer info over één van deze methodes?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Wenst U een offerte, dan kom ik graag persoonlijk langs om te luisteren naar uw wensen en wat meer uitleg te geven bij uw vragen.

Boek meteen uw afspraak

Plan vandaag nog uw afspraak voor het renoveren van uw gevel bij ons in. Wij geven u graag advies en informatie over de verschillende mogelijkheden voor uw gevelrenovatie. U kunt een persoonlijke offerte aanvragen of contact opnemen met ons via +32476 910 564. Na het ontvangen van uw offerte zullen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.