Spuitkurk voor en na
Home » Spuitkurkwerken Evergem

Spuitkurkwerken in regio Evergem

Door onze kwalitatieve spuitkurkwerken wordt uw woning in Evergem prachtig afgewerkt. Spuitkurk is een soort gevelcoating die vaak gebruikt wordt bij zowel moderne als landelijke woningen. Daarnaast kan spuitkurk gebruikt worden voor allerlei toepassingen binnen in uw woning. NA-bouw, onze gepassioneerde zaak uit Sleidinge, een deelgemeente van Evergem, zorgt voor een mooie afwerking van uw woning met dit materiaal.

 

Bent u benieuwd wat NA-bouw voor u kan realiseren?

R

Passievolle eenmanszaak

R

Constructiebouw

R

Eén aanspreekpunt

Onze spuitkurkwerken zorgen voor een stijlvolle afwerking van uw woning

Met spuitkurk als gevelcoating oogt uw huis niet alleen klassevol, het werkt ook als isolerende buffer. In combinatie met onze uitstekende isolatie blijft uw woning zo goed warm tijdens de wintermaanden. Zo hoeft u minder stookkosten te betalen. Wilt u liever spuitkurkwerken binnen uw woning laten uitvoeren? Dat is zeker ook mogelijk. Dit materiaal wordt namelijk ook geregeld gebruikt om binnenmuren of plafonds te behandelen. Of u nu spuitkurk binnen op uw muren gebruikt of het als gevelcoating toebrengt bij uw gevelrenovatie, het zorgt steeds voor een unieke uitstraling. Zo onderscheidt uw woning zich van andere woningen.

 

Wilt u uw woning laten isoleren doormiddel van spuitkurk?

Ontvang het volledige pakket

Naast gevelcoating met spuitkurk bieden wij nog vele andere constructiewerkzaamheden. Met deze werkzaamheden bieden wij een volledig pakket aan, wat ons ideaal maakt om in te huren bij zowel kleine als grote renovaties. Zo bieden wij hulp vanaf de gevel tot aan het leggen van uw tegels en vloeren. Ook kunnen wij de nodige metselwerken uitvoeren, alvorens wij met de spuitkurkwerken starten.

Contacteer ons voor professioneel advies

Door de jaren heen heeft ons bouwbedrijf veel ervaring opgebouwd met duurzaam renoveren en met spuitkurkwerken. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren over welke gevelcoating met spuitkurk het beste aansluit op uw wensen. Om u advies op maat te kunnen geven, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een keer bij u langskomen om alles te bespreken. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32476 910 564.